Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Keulen Spoga Gafa Garden Trade Fair

Datum: 2 september t/m 4 september

Locatie: Keulen

SPOGA is werelds grootste (tuin) vakbeurs. Hier, presenteren meer dan 2.000 exposanten uit ongeveer 60 landen hun innovaties voor de groene oase aan bijna 40.000 bezoekers van de internationale handel. Zowel de grote als de kleine tuin merken ontmoeten hier, met de belangrijkste kopers en beslissers van over de hele wereld

website: http://www.spogagafa.com

 

spoga

Meer evenementen


Spoga Gafa Trade fair: 2 t/m 4 september

KEULEN: werelds grootste (tuin) vakbeurs

meer info »

Kampeer & Caravan Jaarbeurs: 10 t/m 14 oktober

UTRECHT: Het kampeer-event van Nederland met de nieuwste caravans, vouwwagens, campers en (voor)tenten.

meer info »

 

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2018 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.