Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Pauw Kampeerbeurs 2019

Datum: 23 maart & 24 maart

Locatie: Heerhugowaard

Ook dit jaar organiseert Pauw recreatie in maart een groots evenement om de start van het kampeer- en wandelseizoen extra onder de aandacht te brengen. Met ondersteuning van enkele tientallen leveranciers en andere aanverwante deelnemers, wil de organisatie gezamelijk de bezoekers informatie, sfeer en entertainment bieden op het gebied van kamperen en wandelsport.
Verder is hier de gehele nieuwe collectie van Crespo te bewonderen en zullen er vertegenwoordigers namens Crespo aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

website: http://www.pauwrecreatie.


 

Meer evenementen


Kampeerbeurs Vervat Rotterdam: 16 en 17 februari 2019

ROTTERDAM: Kampeerbeurs met een groot aantal campings uit veel verschillende landen en mooie aanbiedingen van handige producten.

meer info »

The Caravan, Camping and Motorhome: 19 t/m 24 Februari

BIRMINGHAM: UK's grootste camper en caravan beurs.

meer info »

Kampeerbeurs Vrijbuiter Zaandam: 9 & 10 maart 2019

ZAANDAM: Geïnteresseerd in mooie en handige kampeerspullen? Om het nieuwe seizoen af te trappen organiseert Vrijbuiter een Kampeerbeurs met uiteenlopende producten op het gebied van kamperen.

meer info »

Kampeerbeurs Vrijbuiter Gouda: 16 & 17 maart 2019

GOUDA: Geïnteresseerd in mooie en handige kampeerspullen? Om het nieuwe seizoen af te trappen organiseert Vrijbuiter een Kampeerbeurs met uiteenlopende producten op het gebied van kamperen.

meer info »

Pauw Kampeerbeurs: 23 en 24 maart 2019

HEERHUGOWAARD: een knallende start van het kampeer seizoen

meer info »

Lente Event Van der Vliet Recreatie: 6 april 2019

WETERINGBRUG: Het jaarlijkse lente event bij Van der Vliet Recreatie

meer info »

 

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2019 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.