Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Outdoor Friedrichshafen

Datum: 17 t/m 20 juni

Locatie: Friedrichshafen

Outdoor Friedrichshafen is Europa's toonaangevende vakbeurs voor de Outdoor sector. Deze ongeëvenaarde evenement in Friedrichshafen Duitsland biedt een uitgebreid overzicht van wat de markt te beiden heeft en trekt Outdoor specialisten uit de retail en de e-commerce aan! Op de vakbeurs vindt je de nieuwste innovaties vanuit de gehele wereld in producten en marketing. De vakbeurs in de nabijheid van het Bodenmeer en de Alpen biedt degenen die in de Outdoor sector werken een passende setting en een ontspannen en productieve omgeving aan voor het ondersteunen van het succesvol zakendoen.


website: http://www.outdoor-show.com

outdoor friedrichshafen

Meer evenementen


Outdoor Friedrichshafen Trade fair: 17 t/m 20 juni 2018

FRIEDRICHSHAFEN: is Europa's toonaangevende vakbeurs voor de Outdoor sector

meer info »

Spoga Gafa Trade fair: 2 t/m 4 september 2018

KEULEN: werelds grootste (tuin) vakbeurs

meer info »

 

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2018 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.