Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

 

Kampeerbeurs Vervat Rotterdam

Datum: 16 t/m 17 februari 2019

Locatie: Rotterdam

In het derde weekend van februari vindt de kampeerbeurs bij Vervat in Rotterdam plaats.

Komende februari hebben we weer een super gezellige kampeerbeurs in Rotterdam. Met een breed aanbod van campings, caravan- en camperdealers, dagrecreatiebedrijven en aanbieders van kampeerartikelen. Hier vindt u onder andere onze Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp artikelen!

website: https://www.vervat.nl/content/15-kampeerbeurs-rotterdam 

Meer evenementen


Kampeerbeurs Vervat Rotterdam: 16 en 17 februari 2019

ROTTERDAM: Kampeerbeurs met een groot aantal campings uit veel verschillende landen en mooie aanbiedingen van handige producten.

meer info »

The Caravan, Camping and Motorhome: 19 t/m 24 Februari

BIRMINGHAM: UK's grootste camper en caravan beurs.

meer info »

Kampeerbeurs Vrijbuiter Zaandam: 9 & 10 maart 2019

ZAANDAM: Geïnteresseerd in mooie en handige kampeerspullen? Om het nieuwe seizoen af te trappen organiseert Vrijbuiter een Kampeerbeurs met uiteenlopende producten op het gebied van kamperen.

meer info »

Kampeerbeurs Vrijbuiter Gouda: 16 & 17 maart 2019

GOUDA: Geïnteresseerd in mooie en handige kampeerspullen? Om het nieuwe seizoen af te trappen organiseert Vrijbuiter een Kampeerbeurs met uiteenlopende producten op het gebied van kamperen.

meer info »

Pauw Kampeerbeurs: 23 en 24 maart 2019

HEERHUGOWAARD: een knallende start van het kampeer seizoen

meer info »

Lente Event Van der Vliet Recreatie: 6 april 2019

WETERINGBRUG: Het jaarlijkse lente event bij Van der Vliet Recreatie

meer info »

 

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2019 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.