Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Caravana Leeuwarden

Datum: 17 januari t/m 22 januari 2019

Locatie: Leeuwarden

Van donderdag 17 t/m dinsdag 22 januari 2019 vindt Caravana plaats in het WTC Expo in Leeuwarden. Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Vergeet niet onze Crespo collectie te bekijken bij de stand van De Mazzelshop!

 

Caravana Leeuwarden

Meer evenementen


Caravana Leeuwarden: 17 t/m 22 januari 2019

LEEUWARDEN: Beurs met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends.

meer info »

 

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2019 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.