Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Kalender

Caravana Leeuwarden: 17 t/m 22 januari 2019

LEEUWARDEN: Beurs met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends.

meer info »


Vacatures

Werken bij Van Assendelft-Hollander Bogaert?

Nieuwsberichten


04 / 09 / 2018 Inkoopdagen 2019

GILZE - Ook dit jaar organiseren wij onze Inkoopdagen. Wij nodigen u graag uit om de nieuwe collectie 2019 te komen bekijken!

meer info »

03 / 04 / 2018 Stijlvol kamperen met Bo-Camp Urban Outdoor

GILZE – Urban Outdoor: de cocktail van lifestyle en praktisch Deze nieuwe collectie is opgebouwd uit verschillende slimme producten, waarbij naast de functionele eigenschappen veel aandacht is geschonken aan het uiterlijk van de producten. Met name doordat deze lijn niet misstaat in een bijdetijds interieur, gaan de gebruiksmogelijkheden veel verder dan alleen voor gebruik op de camping.

meer info »

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2018 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.