Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Kalender

Inkoopdagen 2020

GILZE - Ook dit jaar organiseren wij onze Inkoopdagen. Wij nodigen u graag uit om de nieuwe collectie 2020 te komen bekijken!

meer info »


Vacatures

Werken bij Van Assendelft-Hollander Bogaert?
Product Specialist

Ben jij een creatief, initiatiefrijk, energiek persoon met passie voor productontwikkeling? Dan zijn wij opzoek naar jou!

meer info »


Nieuwsberichten


22 / 03 / 2019 KeBeK Private Equity investeert in Van Assendelft - Hollander Bogaert

Gilze, 22 maart 2019 – Het Belgische investeringsfonds KeBeK Private Equity heeft een akkoord bereikt inzake de overname van Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB). De voormalig directeur-aandeelhouders Frans en Dirk van der Putten blijven voorlopig de dagelijkse leiding waarnemen.

meer info »

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2019 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.